Cirque de la Lune Kasteeltuinen 22 juli

Theaterfestival Cirque de la Lune
Aankomende zaterdagavond 22 juli kunt u in de prachtige entourage van Kasteeltuinen Arcen genieten van theateracts, muziekoptredens en lekker eten en drinken! Wandelend door een deel van de tuinen komt u een keur aan theateracts tegen waarna rondom de Mammoetboom genoten kan worden van muziek, een hapje en een drankje. Om 23:00 uur eindigt deze mooie zomeravond met een spectaculaire vuuract op de vijver bij de Casa Verde.
Programma overdag:
Kunstexpositie, kinderactiviteiten en familie Kazàn op bezoek!
Uiteraard kunt u Kasteeltuinen Arcen zaterdag ook overdag bezoeken! Naast de meer dan vijftien prachtige tuinen is momenteel in het kasteel de kunstexpositie ‘Floating Japan’ te zien. Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door Museum van Bommel van Dam en Galerie Wilms. Rondom het Bergpaviljoen kunnen kinderen zich vermaken met knutselactiviteiten, midgetgolfen of het bezoeken van de Aaiweide.
Om 15:30 uur geeft de Kazàn familie een spetterend optreden in de Casa Verde. Hans Kazàn, comedian Steven Kazàn en de illusionistengroep Magic Unlimited geven dan een exclusieve preview van hun splinternieuwe show “Kazàn 2”, die tot en met 13 augustus in Theater de Maaspoort te zien is. Na de show is er tevens een Meet & Greet met de familie Kazàn.

Wilt u het park zowel overdag als ’s avonds tijdens Theaterfestical Cirque de la Lune bezoeken? Koop dan hier voordelig een combiticket! Uiteraard is de toegang voor abonnementhouders gratis.

OV-bereikbaarheid
Lijn 83 Venlo – Nijmegen, halte Maasstraat/Koestraat
Bekijk promo video op Youtube

Een gedachte over “Cirque de la Lune Kasteeltuinen 22 juli

  1. Heel erg leuk veel gelachen met die vijf mensen in hun kist het was de moeite om te komen alleen die regen heeft de boel verziekt maar daar kon niemand wat aan doen. Tip volgende keer weer!!!🙋

Reacties zijn gesloten.