Dienstregeling Arriva Limburg Carnavalsweek

Tijdens de carnavalsperiode geldt een afwijkende dienstregeling.
Van woensdag 14 februari t/m vrijdag 16 februari is de vakantiedienstregeling van toepassing. Specifiek voor Carnaval rijden de bussen in Limburg op maandag 12 februari een zondagdienstregeling en op dinsdag 13 februari een zaterdagdienstregeling. Uitzondering: Lijn 83, 84 en 85 rijden de hele week van maandag t/m vrijdag de vakantiedienstregeling zonder uitzonderingen. Ga voorbereid op pad en check vooraf je reis via de Arriva reisplanner.

10 februari | Boètegewoeëne Boètezitting Venlo

Er zal op station Venlo ingangscontrole plaatsvinden. Zorg dat je van te voren beschikt over een geldig vervoerbewijs. Let op: het Brand Beer Venlo Express NS E-ticket is niet geldig in de Arriva trein. Lijn 88 (Venlo-Grubbenvorst-Venray) ’s avonds vanaf 19.45 uur wordt de lijntaxi vervangen door een reguliere lijnbus.

Verder dient u rekening te houden met omleidingen en vertragingen ten gevolge van optochten. Voor een deel zijn deze omleidingen en/of vertragingen gepland en dus vooraf bekend. Houdt u echter ook rekening met onverwachte omleidingen en/of vertragingen door bijvoorbeeld groepjes carnavalsvierders of optochten die langer duren dan verwacht.
Een overzicht van de omleidingen per lijn wordt in een volgend bericht bekend gemaakt.