Openbaar vervoer info Vierdaagse 2017

Vierdaagse 2017 in Nijmegen
Van 18 t/m 21 juli staat Nijmegen weer in het teken van het jaarlijkse feest dat Vierdaagse heet.
De Blarenpas van Breng
De Blarenpas Vierdaagse Nijmegen is een speciaal busabonnement voor tijdens de Vierdaagseweek. Met de ‘Blarenpas Vierdaagse Nijmegen-1 ster‘ kunnen mensen van zaterdag 15 juli tot en met vrijdag 21 juli onbeperkt reizen op alle Breng-bussen in de stad Nijmegen (excl. de wijken Dukenburg, Lent en Oosterhout) en op alle Vroegbussen in de stad Nijmegen (excl. de wijken Dukenburg, Lent en Oosterhout). Deze kost €19, -.

De ‘Blarenpas Vierdaagse Nijmegen-2 ster’ en ‘Blarenpas Vierdaagse-3 ster‘ bieden meer mogelijkheden. Kosten 2-Ster € 30,- en 3-Ster € 43,-
De Blarenpas is ook te koop bij het informatieloket van Breng in de stationshal Nijmegen Centraal, geopend maandag t/m vrijdag 07.00-19.00 uur en zaterdag 09.00-17.00 uur.
Op zondag 16 juli en maandag 17 juli staat de busmaatschappij Breng met een informatiestand op de Wedren. U kunt hier dan ook nog de Blarenpas kopen.

Vroegbussen Vierdaagse
De bussen van Breng in Nijmegen e.o. rijden volgens de normale dienstregeling.
Voor de wandelaars rijden er op dinsdag 18 juli t/m vrijdag 21 juli vanuit de regio Vroegbussen, deze komen op de Wedren aan om circa 3.50 uur, 4.50 uur en 5.50 uur.

Nachtbussen Vierdaagse
Voor de feestvierders rijden er van zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 22 juli Nachtbussen vanuit Nijmegen naar diverse bestemmingen in de regio.

Folder Vroegbussen en Nachtbussen Vierdaagse
Vierdaagsefolder-2017-Vroegbussen-Nachtbussen met overzicht van tarieven, prijzen, routes, lijnnummers van de Vroeg- en Nachtbussen van Breng (Connexxion)

Bekijk ook website van de Vierdaagsefeesten met een overzicht van alle activiteiten en optredens tijdens de Vierdaagsefeesten.