Arriva kaarten

Overzicht van meest gebruikte kaartjes en voorwaarden:

Ritkaart Limburg-stad € 3,25

 • Geldig na afstempeling, tot 1 uur na afgifte.
 • 1 overstap toegestaan.
 • Geldig binnen de bebouwde kom van Maastricht, Sittard-Geleen, Vaals/Aachen, Roermond/Herten, Venray/Oostrum, Venlo/Blerick/Tegelen, Weert, Heerlen en binnen het aaneengesloten gebied van de bebouwde kom van Heerlen, Hoensbroek, Landgraaf, Voerendaal, Brunssum, Spekholzerheide, Kerkrade en Eygelshoven.
 • Maximaal twee kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen gratis mee van maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur en in het weekend en op feestdagen de gehele dag.

Ritkaart Limburg-streek € 4,80

 • Geldig na afstempeling, 1 uur en 20 minuten na afgifte.
 • 1 overstap toegestaan.
 • Geldig in alle lijnbussen van Arriva in Limburg.
 • Maximaal twee kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen gratis mee van maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur en in het weekend en op feestdagen de gehele dag.
 • Wijzigingen voorbehouden. De algemene vervoervoorwaarden zijn van toepassing.
 • Reizen van en naar Nijmegen met lijn 83
  Vanaf 1 januari 2018 wordt de concessiegrens Milsbeek, halte Helweg hard.
  Kaartjes van Arriva gelden alleen tot aan deze halte reizende vanuit Limburg. Op het traject Milsbeek-Nijmegen gelden alleen de Breng kaarten.
  Voor de uitgebreide regeling zie dit bericht

Dagkaarten

Dal Dagkaart Limburg Bus € 6,50
Dagkaart Limburg Bus € 8,50
Dal Dagkaart Zuid Limburg € 12,50
Dal Dagkaart Noord en Midden Limburg € 20,-
Dal Dagkaart Limburg Trein en Bus € 25,-

Dal Dagkaart Limburg Bus € 6,50

 • Geldig na afstempeling als dagkaart.
 • Geldig in alle Arriva-bussen (met uitzondering van de OV-shuttle en de nachtlijnen) in Limburg.
 • Geldig van maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur en in het weekend en op feestdagen de gehele dag.
 • Niet geldig op het traject Milsbeek Helweg –  Nijmegen NS zie dit bericht
 • Maximaal twee kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen gratis mee.
 • Wijzigingen voorbehouden. De algemene vervoervoorwaarden zijn van toepassing.

In Zuid-Limburg blijft het Euroregioticket bestaan tegen dezelfde voorwaarden € 18,50.

Groepskaart
Met een groepsticket vanaf 15 personen krijg je 25% korting op de reis met een trein of bus van Arriva. Geldig voor reizen in de daluren. Kinderen t/m 11 jaar reizen mee voor 2,50 euro per kind. Reserveer minimaal 14 dagen van te voren.

Overzicht van alle kaartsoorten en tarieven zie Arriva losse kaartjes en e-tickets

8 gedachten over “Arriva kaarten

 1. Ik moet voor cursus 6 vrijdagen vanuit Gennep naar Venlo. Moet daar om 9 uur al zijn en rond. 16.30 uur terug. Wat is de goedkoopste manier ??

  1. Neem aan dat je geen ov-chipkaart hebt? Omdat je in de ochtendspits vertrekt, koop je bij de chauffeur een Dagkaart van € 8,50 cash of pinbetaling waarmee je ’s middags ook mee terug kunt.

  1. Volgens de regels niet, maar er zijn collega’s die je een dagkaart zullen verkopen met de mededeling dat je daarmee een retour hebt. Op de terugweg kun je geweigerd worden omdat je geen geldig plaatsbewijs hebt. Vreemde gang van zaken? Ja, maar dat krijg je als Arriva geen duidelijkheid geeft en collega’s naar eigen inzicht, gemoed gaan handelen.
   Mijn tip; gebruik een OV-Chipkaart als je geen gedonder wilt.

 2. Hierboven zie ik in het overzicht dat het dagkaartje Limburg van 6 euro niet geldig is vanaf Milsbeek tot aan Nijmegen. Idd, was dit altijd bij Veolia en hermes het geval. Raadpleging op de Facebook van Arriva werd mij echter gezegd dat ik gewoon met het dagkaartje naar Nijmegen kan reizen. Er is verder geen duidelijkheid te vinden op internet. Ben ik nu met een dode mus blij gemaakt? Kom op Arriva, wees eens duidelijk!

  1. Beste Marcel,
   Zoals eerder ook tussen Veolia en Breng is men het (nog) niet eens over de kaartsoorten en tarieven op het lucratieve traject Milsbeek-Nijmegen. Vandaar dat voorlopig de oude regeling geldt. Dat de informatie van Arriva in sommige gevallen niet actueel of correct is heeft te maken met de gigantische klus als nieuwe concessiehouder, was indertijd met Veolia niet anders.

 3. Dag Olga,

  Laatste mogelijkheid om vanaf halte Heijen Zuid te reizen naar Nijmegen is op zaterdag 23.16 uur (vanaf Gennep Busstation 23.54 uur) en op zondag 23.46 uur. De bussen na 00.00 uur rijden maar tot Gennep, op zaterdag 00.16 uur aankomst 00.23 uur Gennep busstation.

 4. hallo,
  Ik ben op zoek naar een overzicht van de vertrektijden van lijn83 van de halte Heijen Zuid richting Nijmegen.Als ik er eens bij de halte was zach ik dat bussen op Zaterdag en Zondag ook nog na 00:00/1:00 rijden. maar op 9292 & op googlemaps word dat niet getoont. kunt u me misschien verder helpen? Groet, Olga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − vijf =