Arriva kaarten

Overzicht van meest gebruikte kaartjes en voorwaarden:

Overzicht van alle kaartsoorten en tarieven zie Arriva losse kaartjes en e-tickets

12 reacties op “Arriva kaarten

 1. ik zie het verschil tussen dagkaart Limburg en dal dagkaart Limburg niet. wat zie ik over het hooft? de prijs verschilt well 2 Euro!!!

  Kunnen de dagkaarten ok in de bus gekocht worden?

  1. Beste Ernst,
   Het verschil van 2 euro komt doordat je reist in de ochtendspits en bij veel vervoerders is het dan duurder reizen tov de de daluren.
   Beide kaarten kunnen bij de chauffeur gekocht worden, betaling alleen met de pin.

 2. Bus lijn 350 maastricht aachen.
  is niet grens over schrijnend met een ritten kaartje
  Maar bij een dal dagkaart staat hier niets over vermeld.
  ik ga er dus van uit dat die dus wel grens overschrijdend is.

 3. Ik moet voor cursus 6 vrijdagen vanuit Gennep naar Venlo. Moet daar om 9 uur al zijn en rond. 16.30 uur terug. Wat is de goedkoopste manier ??

  1. Neem aan dat je geen ov-chipkaart hebt? Omdat je in de ochtendspits vertrekt, koop je bij de chauffeur een Dagkaart van € 8,50 cash of pinbetaling waarmee je ’s middags ook mee terug kunt.

  1. Volgens de regels niet, maar er zijn collega’s die je een dagkaart zullen verkopen met de mededeling dat je daarmee een retour hebt. Op de terugweg kun je geweigerd worden omdat je geen geldig plaatsbewijs hebt. Vreemde gang van zaken? Ja, maar dat krijg je als Arriva geen duidelijkheid geeft en collega’s naar eigen inzicht, gemoed gaan handelen.
   Mijn tip; gebruik een OV-Chipkaart als je geen gedonder wilt.

 4. Hierboven zie ik in het overzicht dat het dagkaartje Limburg van 6 euro niet geldig is vanaf Milsbeek tot aan Nijmegen. Idd, was dit altijd bij Veolia en hermes het geval. Raadpleging op de Facebook van Arriva werd mij echter gezegd dat ik gewoon met het dagkaartje naar Nijmegen kan reizen. Er is verder geen duidelijkheid te vinden op internet. Ben ik nu met een dode mus blij gemaakt? Kom op Arriva, wees eens duidelijk!

  1. Beste Marcel,
   Zoals eerder ook tussen Veolia en Breng is men het (nog) niet eens over de kaartsoorten en tarieven op het lucratieve traject Milsbeek-Nijmegen. Vandaar dat voorlopig de oude regeling geldt. Dat de informatie van Arriva in sommige gevallen niet actueel of correct is heeft te maken met de gigantische klus als nieuwe concessiehouder, was indertijd met Veolia niet anders.

 5. Dag Olga,

  Laatste mogelijkheid om vanaf halte Heijen Zuid te reizen naar Nijmegen is op zaterdag 23.16 uur (vanaf Gennep Busstation 23.54 uur) en op zondag 23.46 uur. De bussen na 00.00 uur rijden maar tot Gennep, op zaterdag 00.16 uur aankomst 00.23 uur Gennep busstation.

 6. hallo,
  Ik ben op zoek naar een overzicht van de vertrektijden van lijn83 van de halte Heijen Zuid richting Nijmegen.Als ik er eens bij de halte was zach ik dat bussen op Zaterdag en Zondag ook nog na 00:00/1:00 rijden. maar op 9292 & op googlemaps word dat niet getoont. kunt u me misschien verder helpen? Groet, Olga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *