Cirque de la Lune Kasteeltuinen 21 juli

Kasteeltuinen Arcen is op zaterdagavond 21 juli 2018 het groene podium voor een bijzonder theaterfestival. Een bont gezelschap van nationale en internationale artiesten is de hele avond te bewonderen in de Kasteeltuinen.

Als om 19:00 uur de poorten open gaan voor de avondopenstelling kunnen bezoekers op hun wandeling door de tuinen een vijftiental acts tegenkomen.
O.a. steltenlopers, acrobaten, jongleurs, een cabaretier, comédiennes en muzikanten vullen het programma.

In de subtropische kas vertolken Margriet Sjoerdsma & Egbert Derix op intieme wijze hun favoriete songs uit de jaren ’80 en rondom de Riddertenten kan gegeten en geborreld worden terwijl geluisterd wordt naar muziekoptredens en de beats van onze gezellig huis-DJ. Ook de cocktailbar is geopend voor de heerlijkste Moijto’s!

Aan het einde van de avond wordt toegewerkt naar een zinderende finale. Als iedereen omstreeks 23:15 uur samenkomt bij het Toernooiveld zal Vuurcompagnie ‘Eyeburn’ het theaterfestival op spetterende wijze afsluiten!

Meer info over kaartjes en het volledige programma

1 reactie op “Cirque de la Lune Kasteeltuinen 21 juli

  1. Heel erg leuk veel gelachen met die vijf mensen in hun kist het was de moeite om te komen alleen die regen heeft de boel verziekt maar daar kon niemand wat aan doen. Tip volgende keer weer!!!?

Reacties zijn gesloten.