Geen treinen door werkzaamheden Maaslijn

Door werkzaamheden rijden er geen treinen op de Maaslijn op 25 juli tussen Venlo en Roermond.  Tevens rijden er van zaterdag 31 juli tot en met 8 augustus geen treinen tussen Station Nijmegen en Mook-Molenhoek.

Door herstelwerkzaamheden aan de Maaslijn tussen Venlo en Roermond rijden daar op 25 juli geen treinen. Daarnaast rijden wegens werkzaamheden door Prorail aan het spoor rondom Nijmegen er van zaterdag 31 juli tot en met zondag 8 augustus geen Arriva-treinen tussen Nijmegen en Mook-Molenhoek (RS11). Ook NS rijdt gedurende de twee weekenden in die periode geen treinen van, naar en via Nijmegen. Arriva en NS zetten snel- en stopbussen in.

Reizen met vervangende bussen
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. U  moet hiermee ingecheckt zijn bij het station van vertrek  en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.  Daarom kunnen bestaande aansluitingen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind u op de website van Arriva.  Er wordt geadviseerd als reizigers vooraf de reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Reis verstandig, mondkapje verplicht
Voor het reizen met het ov geldt: reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Vanaf 1 juni geldt in al het openbaar vervoer, ook in het trein vervangend vervoer, een verplichting tot het dragen van een mondkapje. Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen.