Openbaar vervoer info Vierdaagse 2019

Vierdaagse 2019 in Nijmegen
Van 13 t/m 19 juli staat Nijmegen weer in het teken van het jaarlijkse feest dat Vierdaagse heet.
De Blarenpas van Breng
De Blarenpas Vierdaagse Nijmegen is een speciaal busabonnement voor tijdens de Vierdaagseweek. Met de ‘Blarenpas Vierdaagse Nijmegen-1 ster‘ kunnen mensen van zaterdag 13 juli tot en met vrijdag 19 juli onbeperkt reizen op alle Breng-bussen in de stad Nijmegen (excl. de wijken Dukenburg, Lent en Oosterhout) en op alle Vroegbussen in de stad Nijmegen (excl. de wijken Dukenburg, Lent en Oosterhout). Deze kost € 20, -.

De ‘Blarenpas Vierdaagse Nijmegen-2 ster’ en ‘Blarenpas Vierdaagse-3 ster‘ bieden meer mogelijkheden. Kosten 2-Ster € 32,- en 3-Ster € 46,-
De Blarenpas is ook te koop bij het informatieloket van Breng in de stationshal Nijmegen Centraal, geopend maandag t/m vrijdag 07.00-19.00 uur en zaterdag 09.00-17.00 uur.

Vroegbussen Vierdaagse
De bussen van Breng in Nijmegen e.o. rijden volgens de normale dienstregeling.
Voor de wandelaars rijden er op dinsdag 13 juli t/m vrijdag 19 juli vanuit de regio Vroegbussen, deze komen op de Wedren aan om circa 3.50 uur, 4.50 uur en 5.50 uur.

Nachtbussen Vierdaagse
Voor de feestvierders rijden er van zaterdag 13 juli tot en met vrijdag 19juli Nachtbussen vanuit Nijmegen naar diverse bestemmingen in de regio.

Alle informatie over de Vroegbussen en de Blarenpassen vind je in de speciale Vroegbusfolder (klik hier); voor de Nachtbussen is er de speciale Nachtbusfolder (klik hier).

Bekijk ook website van de Vierdaagsefeesten met een overzicht van alle activiteiten en optredens tijdens de Vierdaagsefeesten.

 

2 reacties op “Openbaar vervoer info Vierdaagse 2019

  1. Hey breng het is waardeloos geregeld bij jullie sta op station voor de vierdaagse bus. Geen bus en maar wachten

    1. Tja, als de info niet leest op deze website? Lijn 5 nemen naar Groesbeek en daar overstappen op lijn 83

Reacties zijn gesloten.