Sfeermarkten Arcen zomer 2019

Zes zomerwoensdagen bruist het gezellige centrum van Arcen met activiteiten tijdens de gratis toegankelijke sfeermarkt.
Markt

Een lang lint van zo’n 250 marktkraampjes slingert door de straten van het centrum. Het aanbod is groot en gevarieerd. Lekkerbekken komen voor het verse fruit, de streekproducten, of een lekker vers gebakken visje. Er is brocante, maar je vindt er ook kleding en hebbedingetjes. En luister je naar het verhaal van de enthousiaste standwerkers, dan is het onmogelijk om je gezicht in de plooi te houden.

Elke week ander entertainment

Op de Sfeermarktroute liggen vijf sfeerpunten met live entertainment. Elke week is er ander entertainment. Live muziek, straattheater en ander amusement maken de markt extra levendig en aantrekkelijk.

Kinderplein

Het Kinderplein werkt als een magneet op kinderen. Zij kunnen hier volop genieten van allerlei leuke kinderattracties en activiteiten. Je vindt het Kinderplein voor de kerk.

Goede doelenkramen

De Sfeermarkt wil het succes van deze gezellige zomermarkt graag delen met organisaties die zich inzetten voor een goed doel. Daarom stelt de Sfeermarkt elke week twee marktkramen gratis beschikbaar aan een goed doel. Zo proberen we de wereld samen een stukje mooier te maken!

Openingstijden
Woensdag 17 juli, 24 juli, 31 juli 2019
Woensdag 7 augustus, 14 augustus en 21 augustus 2019
Aanvang 12.00 uur. Einde markt 21.00 uur, einde entertainment 23.30 uur
Bereikbaarheid met OV

Lijn 83 rijdt tijdens de sfeermarkten met een halfuurdienst op Arcen vanuit Venlo en Nijmegen. Wel is er een omleiding noodzakelijk:
Omleiding Lijn 83 Arcen Sfeermarkten NIEUWE omleiding miv 24-07-2019