Vakantiedienstregeling Arriva Limburg vanaf 17 januari.

De vakantiedienstregeling en extra scholiereninzet, wordt door Arriva  Limburg vanaf 17 januari voortgezet.  Bij bus worden op bepaalde lijnen nu wel versterkende pendels gereed gehouden,  die  eventueel kunnen worden ingezet bij grote aanbod van reizigers  Op de Maaslijn worden  de tussenslagen vanuit Nijmegen naar Venray nog niet ingezet.
Bus
Samengevat blijft de huidige inzet, zoals boven is aangegeven overeind Daarnaast zullen voor de drukke OV assen richting de onderwijsinstellingen pendels klaar staan die ingezet kunnen worden als versterking nodig zou zijn. Arriva verwacht hiermee voldoende capaciteit te hebben voor het aanbod van reizigers. Vanaf maandag worden de reizigersstromen en het aanbod door Arriva goed gemonitord zodat er bijgestuurd kan worden waar nodig.

Trein
Voor trein  is besloten om het aanbod te houden zoals het de afgelopen tijd was. Dat wil zeggen normale dienstregeling voor alle treinen en op de Maaslijn vakantie dienstregeling (geen inzet van de tussenslagen tussen Venray en Nijmegen). Op de Maaslijn wordt   wel vanaf de 17de met passende inzet gereden: er wordt gestart met langere treinen, die wanneer het mogelijk is, weer worden ingekort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *