Vierlingsbeek: zaterdag 15 juni Op de Tôffel

Op zaterdag 15 juni is het Vrijthof in Vierlingsbeek wederom het decor voor Op De Tôffel. Voor de 27e keer alweer een dag vol hedendaagse popmuziek, straattheater en gezelligheid. En dit alles is ook dit jaar weer helemaal gratis toegankelijk.

Op De Tôffel staat al jaren bekend om zijn uitstekende gevarieerde programmering, gemoedelijke sfeer en gratis entree. Dit jaar is de 27e editie met onder meer de artiesten Thijs Boontjes, Son Mieux, Nona, Snelle en Pollux.

Naast alle muziek en theater is er ook een uitgebreide festivalmarkt met diverse etenswaren en snuisterijen. En voor de liefhebber is er een terras waar een aantal speciaalbieren wordt aangeboden. De presentatie van Op De Tôffel is in handen van Marlon Kicken,comedian, tonprater en liefhebber van lekkere muziek.

Vierlingsbeek is goed bereikbaar per trein. Het station ligt op vijftien minuten loopafstand van het festivalterrein. Het pontveer Vierlingsbeek – Bergen vaart tot 01.30 uur.Alle informatie over Op De Tôffel 2019 is hier te vinden.