Werkzaamheden tussen Sittard en Roermond 5-12

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op zondagochtend 5 december tot 09:00 uur geen treinen tussen Sittard en Roermond (RS12). Arriva zet vervangend busvervoer in.

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig. Er moet hiermee ingecheckt bij het station van vertrek en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de gebruikte bussen is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer is te vinden op de website van Arriva. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl.

Reis verstandig, mondkapje verplicht
Voor het reizen met het ov geldt: reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. In het openbaar vervoer geldt, ook in het trein vervangend vervoer, de verplichting tot het dragen van een mondkapje. Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen bij treinvervangend vervoer. Bron: Nieuws.nl